Wij hebben afgelopen zondag ons weekend afgesloten met alweer een nieuwe editie van het jaarlijkse lunchconcert van Gelderburg. Op locatie Schinvelder Hoeve Landgoed Huize Heyenhoven te Schinveld werden genodigden getrakteerd op een reeks inspirerende concerten van kamerorkest Alveare, waarbij zij mochten genieten van een heerlijke lunch verzorgd door Event Management Group (EMG).

Als speciale gast en muzikant dit jaar mochten wij Sophia en Lucas van Groenendael verwelkomen. Deze twee jonge muzikanten wisten de aanwezige gasten te verrassen met hun muzikale talenten. En zoals ieder jaar wist dirigent Sander Teepen het publiek te inspireren en te verbinden.

Naast het concert hebben onze gasten ook genoten van een heerlijke viergangen lunch verzorgd door EMG.

Graag willen wij onze gasten bedanken voor zijn/haar aanwezigheid bij alweer een nieuwe editie van het lunchconcert. Wij hebben enorm genoten van jullie gezelschap!

Benieuwd naar het lunch concert? Hieronder hebben wij alvast een sfeer impressie van ons jaarlijkse evenement. Zou u daar volgend jaar graag deel van uit willen maken? Mail dan uw contactgegevens o.v.v. ‘Lunchconcert Gelderburg’ naar amber.bolk@imbri.nl en wie weet kun u er volgend jaar bij zijn als een van onze VIP gasten 😊

Via deze weg zouden wij dan ook al onze sponsoren willen bedanken voor hun bijdrage aan wederom een succesvol evenement.

IMBRI
Sforza
Beter Healthcare
Youngblood
Blanche Dael
Alfa Bier
CHAPEAU
EMG