Maak kennis met onze nieuwe collega Martijn Kalle! Ondanks dat Martijn 44 jaar geleden in het bourgondische Brabant geboren is, woont hij nu met zijn vrouw en kinderen net over de Belgische grens in Lanaken. Geluk, gezondheid en gezelligheid zijn zaken die voor Martijn in het leven centraal staan.

Met ervaring in verschillende sectoren is de passie van Martijn; Business Development. Synergie bereiken door verschillende partijen bij elkaar te brengen en ze zo van elkaar te laten profiteren is waar hij energie van krijgt. Focus zal voor Martijn niet alleen liggen op het samenbrengen van opdrachtgevers en professionals, maar ook op het optimaal inzetten van de capaciteiten van de verschillende zusterondernemingen van Imbri.

In zijn spaarzame vrije tijd is Martijn vaak te vinden in de keuken om een heerlijk gerecht samen te stellen, uiteraard begeleid door een zelf uitgezocht, passend glas wijn. Verder is Martijn een gepassioneerd doe-het-zelver en gelegenheid sporter, beide met wisselend, matig resultaat.

Wil je contact opnemen met Martijn, dan kan je hem bereiken op +31 6 15 11 89 63

Van harte welkom Martijn!