Graag stellen wij onze nieuwe collega aan je voor. Maak kennis met Adnan Delic. Adnan is 26 jaar, woonachtig te Sittard en heeft Commerciële Economie gestudeerd aan Zuyd Hogeschool.  Daarnaast heeft Adnan diverse sales gerelateerde functies vervuld.

Adnan is erg sportief en meerdere keren per week in de sportschool te vinden. Jaarlijks neemt hij dan ook deel aan meerdere obstacle runs. Daarnaast brengt hij veel tijd door met familie en vrienden.

Adnan gaat aan de slag als Resourcer. In eerste instantie zal hij zich hoofdzakelijk richten op de zoektocht naar de juiste kandidaten voor onze klanten. Na de nodige ervaring hoopt Adnan op termijn ook zijn eigen klanten te beheren.

Welkom bij het team van Imbri! Wij wensen jou heel veel succes en plezier met je nieuwe job!

Wil je contact opnemen met Adnan? Stuur hem dan een mail of bel Adnan op +31 6 27 33 61 20.