Maak kennis met onze nieuwe collega Ruben de Bruijn! Ruben woont in het pittoreske Sint Odiliënberg samen met zijn vrouw, kersverse dochter Lanah van 8 weken oud en stiefzoon Sjuul van bijna 7 jaar oud. In 2001 is Ruben duaal afgestudeerd aan de TU Delft en het Erasmus in de disciplines Commerciële Economie en Technische Informatica.

Nadien is hij zijn loopbaan begonnen bij Exact Software, op de unit Training & Consultancy waar hij de beginselen van detachering en consultancy heeft geleerd. 15 jaar later, waarvan hij 4,5 jaar in Australië heeft doorgebracht, is Ruben sinds 1 oktober verantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van Imbri Finance, een nieuwe business line binnen Imbri. Imbri Finance gaat zich volledig richten op het bemiddelen van financiële specialisten.

Ruben is geboren en getogen in Rotterdam. Hij ziet zichzelf als een bourgondische levensgenieter en is erg positief en opportunistisch ingesteld. Daarnaast houdt hij van zijn werk. “De sociale factor en interactie met nieuwe mensen met verschillende inzichten geven mij energie. Je hebt in veel gevallen écht impact op het leven van andere mensen wanneer je die ene droombaan voor ze weet te vinden.”

Ruben, welkom bij het team van Imbri! Wij wensen jou heel veel succes en plezier met je nieuwe job!

Wil je contact opnemen met Ruben? Stuur hem dan een mail of bel Ruben op +31 (0) 6 139 10 851. Wil je op de hoogte blijven van Imbri Finance? Volg ons dan op Linkedin!