Wij zijn genomineerd door Computable in de categorie beste Detachering- en Recruitmentspecialist 2019!

Landelijk ICT-vakblad Computable heeft tien detacheerders en recruiters in Nederland genomineerd in de categorie ‘beste Detachering- en Recruitmentspecialist van het jaar’. Én Imbri is trots om één van de genomineerden te zijn!

Imbri faciliteert sinds 2012 voor zijn opdrachtgevers het gehele resource- en contractproces van IT’ers uit binnen- en buitenland, waarbij Imbri zich voornamelijk richt op de waardeketen rondom mens en gezondheid. Middels hechte samenwerkingsverbanden waar vertrouwen en kennis centraal staat, kan Imbri zijn diensten succesvol aanbieden bij opdrachtgevers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Imbri te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Door de jaren heen is Imbri enorm gegroeid en is er een hecht en gedreven team ontstaan. Dagelijks dragen wij samen, met veel plezier, zorg voor de juiste match in kennis, karakter en cultuur. De samenwerking stopt niet bij de eerste match, wij doen namelijk onze uiterste best om ervoor te zorgen dat specialisten ook naar volle tevredenheid hun werkzaamheden verrichten. Hierbij streven wij naar de opbouw van een langdurige relatie met beide partijen.

Over de Computable Awards
Computable is hét platform voor ICT-professionals. Met ICT-nieuws, artikelen, expert-opinies, whitepapers en productnieuws. Jaarlijks reiken zij de Computable Awards uit. Dit jaar zal de veertiende editie van de Computable Awards plaatsvinden. De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Op 29 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Vanaf 4 juli kan er gestemd worden. Hoe kun je stemmen? Dat laten we nog weten dus houdt onze social media kanalen in de gaten. Volg Imbri op Linkedin en Facebook.