U zult het misschien niet verwachten, maar naar schatting leven in Maastricht ongeveer 10.000 mensen rond of onder de armoedegrens. Stille armoede, mensen die hun hoofd net boven water houden, niet klagen maar ondertussen de eindjes aan elkaar moeten knopen. Geen reserves voor onverwachte tegenvallers. Deze mensen zijn vaak onzichtbaar voor hulpinstanties.

Stichting Stille Armen heeft als doel om deze mensen fijne kerstdagen te bezorgen middels een uitgebreid kerstpakket. De stichting “Stille Armen” bestaat al sinds 1932 en werkt puur en alleen met vrijwilligers.

In het kader van de feestdagen heeft Imbri er dit jaar wederom voor gekozen om een donatie te doen aan stichting Stille Armen.

Imbri wenst iedereen alvast fijne feestdagen!

Wilt u stichting Stille Armen zelf ook steunen en deze mensen een onvergetelijke kerst bezorgen? Dan kunt u middels onderstaande gegevens een donatie uitbrengen. 

NL67RABO0158427882 t.n.v. Stichting Stille Armen Maastricht