Gilles Pansters is 24 jaar, woont in Nuth en is sinds deze maand in dienst bij Imbri! Gilles heeft Toegepaste Psychologie gestudeerd aan Fontys en woonde tijdens zijn studie in Maastricht. Hij vind het heerlijk om wederom 5 dagen per week zijn vertrouwde Bourgondische stad binnen te rijden.

Gilles heeft in het verleden al wat sales ervaring opgedaan en is bij Imbri aan de slag gegaan als resourcer zodat hij nog meer kan leren en zijn sales skills in de praktijk kan toepassen.

Gilles is ook nog sportief! Iedere zondag staat hij op het veld met een vriendenteam en doordeweeks brengt hij regelmatig een bezoekje aan de sportschool. Daarnaast brengt hij graag tijd door met vrienden en vriendinnen en verzamelt hij Vinylplaten!

Welkom bij het team van Imbri! Wij wensen jou heel veel succes en plezier met je nieuwe job!

Wil jij contact opnemen met Gilles? Stuur hem dan een mail of bel Gilles op +31 (0)6 57 57 87 46.