Onze trouwe resourcer en jongste collega Pim Kroon vertrekt op 8 juni voor maar liefst drie maanden naar Zuid-Amerika. Een reis waar hij al jaren van droomt, wordt eindelijk werkelijkheid! Helaas gaat hij ons daarom verlaten en wij zullen hem ontzettend missen!

Benieuwd wat hij gaat doen? Pim laat zich komende maanden onderdompelen in de Latijns- Amerikaanse cultuur en start zijn reis in Argentinië waar hij maar liefst vier weken zal verblijven. In de geweldige stad Buenos Aires gaat Pim gedurende zijn verblijf een Spaans cursus volgen om zijn Spaanse taalvaardigheden naar een hoger level te tillen zodat hij bij terugkomst iets verder komt dan ‘una cerveza por favor’.

Daarnaast wilt hij de Iguaçu watervallen op de grens van Brazilië/Argentinië niet missen. Naast Argentinië zal Pim Paraguay, Bolivia, Chili en Peru bezoeken.

Wie of wat hij het meeste gaat missen? Zijn collega’s bij Imbri natuurlijk! ‘Ik zal mijn collega’s en de goede sfeer het meeste missen met in het bijzonder mijn manager Sander Schoe waar ik veel van heb mogen leren en waar ik veel mee heb mogen samenwerken’, aldus Pim.

Mooiste herinneringen aan Imbri? Pim heeft niet al teveel moeite met het opnoemen van zijn mooiste herinneringen aan zijn tijd bij Imbri. Zijn eerste plaatsing oftewel ‘deal’ zal hij nooit vergeten. Net als de bijbehorende traditionele ‘first deal drinks’. Daarnaast heeft hij genoten van de saamhorigheid en collegialiteit bij Imbri. ‘Op elke plaatsing werd gezamenlijk geproost en we gunde elkaar altijd het succes. Zo hoort een team te zijn’. Zijn mooiste herinnering zijn de jaarlijkse skivakanties van Imbri waar hij afgelopen twee jaar volop van heeft genoten en ook nog flink wat snowboard skills aan heeft overgehouden.

Wat Pim heeft geleerd bij Imbri? ‘Imbri was natuurlijk mijn eerste échte baan waar ik ontzettend veel heb mogen leren. Bij Imbri heb ik de vrijheid en de trainingen gekregen om mezelf zowel op professioneel gebied als op persoonlijk gebied verder te ontwikkelen. Ik heb geleerd om commercieel te denken en heb mijn salesvaardigheden volop ontwikkeld wat zeker een toevoeging is op het verdere verloop van mijn carrière.’

Pim we gaan je missen en willen je bedanken voor je keiharde inzet, je behulpzaamheid en collegialiteit en natuurlijk jouw gezelligheid en dagelijkse dosis humor. Je was een échte aanwinst voor het team van Imbri!

Geniet van een onvergetelijke reis!