Wat is Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Alpe d’HuZes en zijn missie

Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. Klik hier voor meer informatie over Alpe d’HuZes.

Imbri steunt Thijs tijdens Alpe d’HuZes. Wil jij ook doneren?

De Alpe d’Huzes vindt plaats op 6 en 7 juni 2018. Klik hier, maak een donatie en steun het fonds van KWF Kankerbestrijding!