Imbri koos er afgelopen jaar voor om geen kerstgeschenken te versturen maar om namens alle klanten een donatie te doen aan Stichting Stille Armen. Tevens stond de kerstkaart van Imbri dit jaar in het teken van Stichting Stille Armen en heeft Imbri geprobeerd relaties aan te sporen om ook een donatie uit te brengen.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage aan Stichting Stille Armen.
Lees hieronder het volledige verslag van Stichting Stille Armen Maastricht.

Donderdag 21 december 2017 heeft de jaarlijkse kerstpakketten actie van de Stichting Stille Armen Maastricht alweer voor de 85ste keer plaatsgevonden.
Vrijwilligers waren al vroeg naar het NH hotel gekomen om daar de honderden kerstpakketten en andere goederen, die nog bijgevoegd moesten worden, in ontvangst te nemen. Na een peptalk van voorzitter Harrie Beaumont en laatste instructies van bestuurslid en actiecoördinator Sef Heunders zijn de vrijwilligers aan de slag gegaan. TV Maastricht was ook present.

Rond 16.00u waren alle pakketten samengesteld en van routenummer voorzien. Om even een idee van aantallen te geven; 694 dozen, 434 adressen, 68 routes en maar liefst 75 vrijwilligers. Om 18.00u arriveerden de vrijwilligers om de pakketten te bezorgen.*

Het bestuur van Stichting Stille Armen Maastricht wenst iedereen een voorspoedig, gezond en sprankelend 2018

*Bron: Verslag kerstpakketten actie 2017 door het bestuur van Stichting Stille Armen Maastricht